WELKOM IN ONZE VERBLIJFSCENTRA DEL HUZO MIDDELKERKE & SAINT-ANTOINE KOKSIJDE.

DELHUZO

 

Dankzij een zeer centrale ligging zijn onze centra ideaal als uitvalsbasis voor tal van school excursies en activiteiten. Verblijven voor de jeugd en verenigingen:

 

Zeeklassen Middelkerke & Zeeklassen Koksijde
Vakantiekampen
Groepsverblijven
Jeugdverblijven
Verblijven en zeeklassen steeds op basis van volpension.
Picknick voor uitstappen mogelijk op aanvraag.

 

Extra: Indien gewenst kunnen wij instaan voor de opmaak, uitwerking en opvolging van een boeiend programma voor de groepsverblijven. Om de groepen te ontlasten van cash geld worden dan ook alle kosten hiervoor na uw verblijf gefactureerd.

 

 

 

 Ook wij hebben het Q-label!
 Q staat voor Quality Service bij toeristische ondernemingen aan de Vlaamse Kust

 

 

Del Huzo-St Antoine blaast 70 kaarsjes uit !!!


Dit jaar bestaat Del Huzo- ST Antoine 70 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Al 70 jaar lang beleven duizenden kinderen een fantastische tijd aan onze Belgische kust. Del Huzo en St Antoine zouden zonder jullie, onze gasten, niet zijn wie en wat we nu zijn en daarom willen wij jullie graag bedanken ( graag jullie herinneringen zien!)

Zend tot 19 december 2017 (12u00 's middags) uw meest memorabele foto/tekst/filmpje van uw zeeklassen/groepsvakantie/ kamp bij ons in Del Huzo – St Antoine naar onze facebookpagina. Per ‘Like’ krijgt u 1 punt. De inzending met het meeste punten, wint een gratis 5-dagen-volpensionverblijf in Middelkerke of Koksijde voor een volledige klas/groep (max 25 kinderen en 2 begeleiders, datum naar keuze volgens beschikbaarheid). Doe mee en laat ons allemaal mee genieten van jullie mooiste herinneringen!

Del Huzo- St Antoine behoudt zich ook het recht om de wedstrijd op elk moment aan te passen of te herroepen in geval van problemen en/ of fouten.
Meer zien? Neem een kijkje in onze fotogalerij! Fotogalerij
Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Contacteer ons
Bel ons op!