Middelkerke > Zelfkook >

Zelfkook

Wilt u er even tussenuit aan de kust met familie, vrienden of met uw vereniging, maar wilt u liever zelf koken en bestaat uw groep uit maximum 40 gasten, dan hebben wij voor u de oplossing. U huurt onze accommodatie voor groepsverblijven aan de kust voor een vaste prijs, en u staat zelf in voor het bereiden van de maaltijden. De weekends gaan in vanaf vrijdagavond 17u en eindigen op zondag om 16u, een midweek gaat in vanaf maandagmorgen 12u en eindigt op vrijdag om 12u. Er wordt steeds een waarborg van €500/groep aangerekend.

Voor deze prijs krijgt u in Delhuzo Middelkerke beschikking over een vast aantal kamers; een volledig geïnstalleerde keuken (inductie kookplaat (5 vuren),heteluchtoven, combi-microgolfoven, industriële afwasmachine, semi professionele friteuse, ijskast, koffiezetapparaat, croque monsieur toestellen en verscheidene steengrill toestellen); een aangename zitruimte met tv en een polyvalente eetzaal. Een lijst met de verdere huisraad is ter beschikking in Delhuzo.

OPGELET!!

Tijdens de schoolperiodes is een zelfkookverblijf steeds onder voorbehoud daar een combinatie met groepen in volpension onmogelijk is.

De reservatie is uiteraard pas bevestigd wanneer het contract ondertekend en het voorschot betaald is. Voor meer informatie en beschikbaarheid, gelieve contact op te nemen op het nr. 059/30 00 56 of via mail:Middelkerke@delhuzo.be.

 

  

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.