Groepsaccommodatie aan zee

Er even tussenuit met familie of vrienden? Verblijf in onze groepsaccommodatie aan zee 

U kunt bij ons onze accomodatie voor groepverblijven aan zee huren voor een vaste prijs.

 

Onze groepsaccomodatie in Saint Antoine Koksijde beschikt over een vast aantal kamers; een keuken (inductie kookplaat (5 vuren), microgolfoven, afwasmachine, ijskast, friteuse, koffiezetapparaat, croque monsieur toestellen en verscheidene steengrill toestellen) en een zitruimte/eetzaal met tv. Een lijst met de verdere huisraad is ter beschikking in Saint-Antoine.

 

Onze groepsaccomodatie Delhuzo Middelkerke beschikt over een vast aantal kamers; een volledig geĆÆnstalleerde keuken (inductie kookplaat (5 vuren),heteluchtoven, combi-microgolfoven, industriĆ«le afwasmachine, semi professionele friteuse, ijskast, koffiezetapparaat, croque monsieur toestellen en verscheidene steengrill toestellen); een aangename zitruimte met tv en een polyvalente eetzaal. Een lijst met de verdere huisraad is ter beschikking in Delhuzo.

 

Voor meer informatie over onze groepsaccomodatie aan zee in Koksijde, bel ons op 058 52 03 87 en voor Middelkerke, bel ons op 059 30 00 56.

 

 

 

 

Groepsaccommodatie aan zee
Bel ons op!
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie