WELKOM IN ONZE VERBLIJFSCENTRA DEL HUZO MIDDELKERKE & SAINT-ANTOINE KOKSIJDE.

Zeeklassen, groepsverblijven, vakantiekampen en jeugdverblijven

DEL HUZO -ST ANTOINE

 

Dankzij een zeer centrale ligging zijn onze centra ideaal als uitvalsbasis voor tal van school excursies en activiteiten. Verblijven voor de jeugd en verenigingen:

 

Zeeklassen Middelkerke & Zeeklassen Koksijde
Vakantiekampen
Groepsverblijven
Jeugdverblijven
Verblijven en zeeklassen steeds op basis van volpension.
Picknick voor uitstappen mogelijk op aanvraag.

 

Extra: Indien gewenst kunnen wij instaan voor de opmaak, uitwerking en opvolging van een boeiend programma voor de groepsverblijven. Om de groepen te ontlasten van cash geld worden dan ook alle kosten hiervoor na uw verblijf gefactureerd.

 

 

 

 Ook wij hebben het Q-label!
 Q staat voor Quality Service bij toeristische ondernemingen aan de Vlaamse Kust

Het is weer zover: Na een lange winterslaap beginnen we aan ons nieuwe seizoen. Voor Del Huzo Middelkerke zal dit echter het allerlaatste zijn. Na deze zomer van 2018 sluit Del Huzo Middelkerke voorgoed haar deuren om plaats te maken voor een heel mooi bouwproject. Met veel dankbaarheid kijken we terug op vele jaren zeeklassen, kampen en groepsverblijven.We willen jullie allemaal vanuit heel ons hart bedanken voor alle mooie momenten die we samen beleefd hebben. We willen jullie bedanken voor elke lach, elke traan, elke knuffel, elk woord, … Door jullie allemaal was het elke week opnieuw een plezier om alle kinderen, leerkrachten, begeleiders te ontvangen.

Vandaar een welgemeende DANK U en we maken er nog samen een fantastisch seizoen van! Het gaat jullie allemaal goed en hopelijk tot weerziens in St Antoine!

Sabine, Jona, Caroline en het volledige Del Huzo-team
Meer zien? Neem een kijkje in onze fotogalerij! Fotogalerij
Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Contacteer ons
Bel ons op!
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie