Onze troeven

VOLLEDIG UITGEWERKT WEEKPROGRAMMA OP MAAT VAN DE GROEP.

Als verantwoordelijke van de groep hoeft u bij ons enkel te kiezen welke activiteiten u met uw groep wilt doen. Wij reserveren alles voor u en stellen een weekprogramma op, wat een aanzienlijke tijdswinst is voor u. Ter plaatse hoeft u niets te betalen aan de verschillende activiteiten, alles wordt achteraf rechtstreeks via ons gefactureerd. Onze groepen hoeven dus geen cash geld mee te nemen. In het centrum wordt u door ons nauw opgevolgd bij problemen en vragen.

 

WARME FAMILIALE SFEER MET GROOTMOEDERS KEUKEN EN 24U BEREIKBAARHEID VAN DE VERANTWOORDELIJKE TER PLAATSE.

Onze deur staat altijd open. Geen vraag is teveel en al onze personeelsleden staan altijd met een glimlach klaar om elke vraag op elk uur van de dag te beantwoorden. Het eten wordt ter plaatse bereid met vlees van de familieboerderij volgens jarenoud familierecept wat de kwaliteit alleen maar ten goede komt. Zo kan jong en oud meesmullen na een vermoeiende zee-dag.

 

LIGGING

St Antoine ligt midden in het natuurdomein ‘ De Hoge Blekker duinen’ in Koksijde. De kinderen zitten dus onmiddellijk met de voetjes in het zand. Er wordt een rijkelijk gevulde strandkar voorzien om tot in de late uurtjes in het zand te spelen. Om de iets langere afstand naar het strand te overbruggen (+/- 1.5 km) worden bij een driedaags verblijf één rit en bij een vijfdaags-verblijf twee ritten gratis aangeboden met het toeristentreintje.

 

UITMUNTENDE HYGIËNE

Door onze dagelijkse poets- en ontsmettingsbeurten (douches en toiletten zelfs meermaals per dag) hebben wij een onberispelijke reputatie op vlak van hygiëne.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.