Over ons > Zelfkook >

Zelfkook

Wilt u er even tussenuit met familie, vrienden of met uw vereniging, maar wilt u liever zelf koken en bestaat uw groep uit maximum 50 personen, dan hebben wij voor u de oplossing. U huurt onze accommodatie voor groepsverblijven voor een vaste prijs, en u staat zelf in voor het bereiden van de maaltijden. De weekends gaan in vanaf vrijdagavond 17u en eindigen op zondag om 16u, een midweek gaat in vanaf maandagmorgen 12u en eindigt op vrijdag om 12u. Voor groepsverblijven in onze accommodaties aan de kust, wordt steeds een waarborg aangerekend.

Voor deze prijs krijgt u in Saint Antoine Koksijde beschikking over een vast aantal kamers; een keuken (gasbekkens (6 vuren), gasoven, microgolfoven, afwasmachine, ijskast, friteuse, koffiezetapparaat, croque monsieur toestellen en verscheidene steengrill toestellen) en een zitruimte/eetzaal met tv. Een lijst met de verdere huisraad is ter beschikking in Saint-Antoine.

OPGELET!!

Tijdens de schoolperiodes is een zelfkookverblijf steeds onder voorbehoud daar een combinatie met groepen in volpension onmogelijk is.

De reservatie is uiteraard pas bevestigd wanneer het contract ondertekend en het voorschot betaald is. Voor meer informatie en beschikbaarheid, gelieve contact op te nemen op het nr. .058/52 03 87 of koksijde@delhuzo.be.

 
 

 

 
 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.